Recep Ercan Keskin, depremzedelere istihdam sağlıyor

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, yapmış olduğu basın toplantısında yaşanılan deprem felaketi sonrası depremzede vatandaşlara öncelik vermek adına 750 kişilik istihdam sağladığını açıkladı. 

Maraş merkezli 6 Şubat 2023’de meydana gelen ve Hatay başta olmak üzere 11 ili derinden etkileyen depremle ilgili olarak depremin izleri silinmeye devam ediyor.  

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için ilk günden itibaren kamu kuruluşları, Kızılay ve AFAD iş birliği ve koordinasyonunda ve depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik projelerin de Keskin Holding bünyesinde devam edeceğini belirtti.

RECEP ERCAN KESKİN : ÖNCELİĞİMİZ DEPREMZEDELER

Bölge ekonomisinin de yara aldığını dolayısıyla da istihdam sorununun da baş gösterdiğini ve depremzedelerin iş ihtiyacına değinen iş adamı Recep Ercan Keskin, 'Gerçekleştirdiğimiz yardımların sürdürülebilirliği kapsamında istihdam ihtiyacını da göz önünde bulundurmanın değerli adımlardan birisi olduğunu düşünüyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza öncelik sağlamak amacıyla bünyemizde 750 kişilik istihdam sağlanmıştır, istihdam sonrası ise deprem bölgelerine de yardımlarımız devam edecektir’ dedi.